auto_discs_front EBC USR Series Fine Slotted USR2026

Комплект
Цена: 763,82 лв.
687,51 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
USR2026
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC USR Series Fine Slotted
  • Solid or Vented V
  • Брой болтове 5
  • Диаметър 338mm
  • Височина 57mm
  • Дебелина нова/минимална 30mm/28mm

Супер-тихи спортни спирачни дискове, изработени със иновативната технология на EBC Brakes за по-близко разположени отвори, които охлаждат диска, подпомагат отвеждането на газове в спирачната система, които се образуват при напрежение и високи скорости, но и елиминират шума характерен за повечето дискове с отвори. Термичното черно покритие предпазва дисковете, така че да изглеждат чисто нови дори след хиляди километри.

  • Подходящи за престижни, скоростни автомобили
  • Предимствата на дискове с отвори е, че избягват протриване и накладките се износват равномерно, което подобрява качеството на спиране.
  • Прецизните отвори правят дисковете по-устойчиви от изцяло пробити дискове, които често се напукват.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени