auto_discs_rear EBC D Series Premium OE Replacement D1846

Комплект
Цена: 405,70 лв.
365,16 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
D1846
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC D Series Premium OE Replacement
  • Solid or Vented V
  • Брой болтове 5
  • Диаметър 330mm
  • Височина 36mm
  • Дебелина нова/минимална 22mm/20mm

EBC Brakes предлага най-добрите спирачни дискове на пазара за резервни части. Дисковете са със качеството на оригинален производител, изработени с G3000 сива стомана със същите специфики като оригиналният им еквивалент. Термично обработени за устойчивост срещу корозия.

  • Подходящи за ежедневно улично шофиране
  • Прецизно обработени, балансирани и индивидуално инспектирани, за да се гарантира безкомпромисното качество на всеки един диск
  • Качеството и цената на дисковете на EBC Brakes, в комбинация с гаранция за 16 000 км/6 месеца правят EBC Brakes най-добрият избор на пазара за резервни части.
  • Винаги монтирайте нови накладки на нови дискове

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени