Предни накладки EBC Bluestuff NDX Trackday

Комплект
Цена: 379,96 лв.
341,96 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP52006NDX
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC Bluestuff NDX Trackday

EBC Bluestuff представлява една от най-добрите – ако не най-дпбрата – формула за супер-виско триене при спиране. NDX са подходящи и за улична употреба, заради доброто триене при студени условия. Голямото предимството на тези накладки е, че са ПЪРВИТЕ И ЕДИНСТВЕНИТЕ накладки, които можете да закупите с готова обгорена повърхност, чиято устойчивост намалява износването на продукта и подпомага бързото напасване на накладките при улична и състезателна употреба.

  • Неметалната арамидна база, която елиминира искрите получени от спиране при висока скорост
  • Драстично намалено износване на дискове и подобрена устойчивост на накладките; дисковете са гладко напаснати.
  • NDX НЕ СА накладки с ниско ниво на прашни частици и произвеждат определено количество прах

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

    Въведете данните на Вашият автомобил и системата ще изкара подходящите за него артикули които предлагаме

Още продукти за вашия автомобил
© 2021 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени