Предни накладки EBC Greenstuff 2000 Series Sport

Комплект
0,00 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP2199
Изчерпано
Характеристики
  • Серия EBC Greenstuff 2000 Series Sport
  • Дължина А 93
  • Височина А 66
  • Дебелина А 19

EBC Greenstuff таблица

EBC Greenstuff серия 2000 са накладки с кевларово покритие, което допринася за високо триене и подобрена спирачна мощ при леки седани и компактни автомобили, на висока и ниска температура. Greenstuff накладките предллагат подобрена спирачна реакция и отделят по-малко прашни частици от еквивалентните им накладки с метално покритие.

  • Скъсяват спирачния път с 6 метра спрямо стокови накладки
  • Създадени за бързо и тихо спиране
  • Brake-In покритие за продължителен период на издръжливост и спирачна мощ
  • НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ПИСТА. За по-бързи скорости, изберете Redstuff, Yellowstuff за писта и Bluestuff или Orangestuff за състезателна цел.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

    Въведете данните на Вашият автомобил и системата ще изкара подходящите за него артикули които предлагаме

Още продукти за вашия автомобил
© 2022 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени