auto_pads_front EBC Greenstuff 2000 Series Sport DP22273

Комплект
Цена: 199,64 лв.
179,70 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP22273
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC Greenstuff 2000 Series Sport
  • Дължина А 155.25
  • Височина А 63.80
  • Дебелина А 17.00

EBC Greenstuff таблица

При тестове Greenstuff доказано спира превозното средство с 6 м по-рано, отколкото при използване на стандартни накладки. Накладките Greenstuff са с инсталирани подложки с фаски и прорези за безшумно спиране. Също така разполагат с EBC Brake-In покритие за ускоряване на напасването на накладките след монтаж.

Greenstuff са направени от специално проектирана по-мека смес, която осигурява по-дълъг живот, както и подобрено усещане на педала при по-ниски скорости. Предлага се за закупуване като отделен комплект или можете да спестите пари, когато закупите като част от спирачни комплекти на EBC, които освен накладки включват и комплект спирачни дискове.

ТЕЗИ НАКЛАДКИ НЕ СА ЗА УПОТРЕБА НА ПИСТА. За по-тежки и по-бързи автомобили при шофиране по улици или магистрали, най-добрият избор е EBC Brakes Redstuff или за най-бързо шофиране на улица или писта от всякакъв вид, опитайте EBC Brakes Yellowstuff, Bluestuff или гамата от състезателни накладки RP-1 и RP-X, които са проектирани за тази цел.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени