EBC Yellowstuff 4000 Series Street

Комплект
Цена: 460,05 лв.
414,09 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP42290R
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC Yellowstuff 4000 Series Street And Track
  • Дължина А 116.70
  • Височина А 45.20
  • Дебелина А 17.00

EBC Yellowstuff 4000 Series

Yellowstuff ⁃ Първият в новата гама от „хибридни“ материали, които могат да бъдат използвани безопасно и законно по световните пътища, R90 одобрени. Yellowstuff са ъпгрейд накладки с високо триене за високоскоростни автомобили, при които спирачната мощ е от особено значение, както и за състезателни цели след внимателно напасване. Вижте ръководството за напасване. https://ebcbrakes.com/race-motorsport-articles/bedding-in/

Yellowstuff е най-продаваната накладка от EBC повече от десетилетие и осигурява незабавна реакция при спиране, страхотно усещане и гладко безшумно спиране.  С подобрена през 2022 г. формула за по-дълъг живот, с инсталирани подложки с фаски и прорези за по-добро охлаждане. Новата формула не съдържа медни примеси, за да отговаря на бъдещите екологични изисквания и закони за опазване на околната среда.  Накладките пристигат с Brake-In покритие за ускоряване на напасването след инсталиране.

  • 0,48 стабилно триене след напасване
  • Силна начална захапка, работят от студени
  • Нулево износване на дисковете
  • Кратък до среден живот при използване за състезателни цели
  • Без медни примеси за съответствие с екологичните изисквания

Със стабилен коефициент на триене от 0,42μ включително при състезателни температури от 450 ℃, Yellowstuff е много популярна накладка сред шофьорите на по-леките състезателни автомобили, които са печелили на MX5 Race Series. Въпреки че е с готова обгорена повърхност, чиято устойчивост намалява износването на продукта и подпомага бързото напасване на накладките при улична и състезателна употреба, се изисква внимателно напасване преди състезателна употреба. Вижте ръководството за напасване тук. https://ebcbrakes.com/race-motorsport-articles/bedding-in/

Ако планирате да използвате на писта, препоръчваме да използвате накладките за известно време на улицата до напълно напасване. Ако се нуждаете от накладка с по-бързо напасване за състезания, вижте подобрената R90 одобрена формула на Bluestuff накладките.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени