auto_pads_rear EBC Redstuff 3000 Series Sport DP32254C

Комплект
Цена: 220,74 лв.
198,68 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP32254C
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC Redstuff 3000 Series Sport
  • Дължина А 129.25
  • Височина А 59.00
  • Дебелина А 17.50

EBC Redstuff 3000

  • Отлична ъпгрейд накладка за престижни вносни и Европейски/Азиатски автомобили
  • Снабдена с Brake-In покритие за незабавно напасване след монтаж
  • Накладка с ниско ниво на отделяне на прах, която дава подобрено спиране с 20-25% в сравнение с ОЕМ
  • Минимално износване на дисковете
  • Тези накладки НЕ съдържат стоманени примеси

Керамичните частици (не влакна), използвани в EBC Brakes Redstuff, подобряват състава на неметалната арамидна формула, за да осигурят мощно и дълготрайно безшумно спиране.

Идеален ъпгрейд, осигуряващ страхотна спирачна реакция и усещане от първото натискане на спирачките. Накладките Redstuff НЕ СА ЗА УПОТРЕБА НА ПИСТА. Вижте Yellowstuff, Bluestuff или новите RP1 и RPX изцяло състезателни накладки за употреба на писта.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени