Задни накладки EBC Ultimax OE Replacement

Комплект
Цена: 0,00 лв.
0,00 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP519
Изчерпано
Характеристики
  • Серия EBC Ultimax OE Replacement
  • Дължина А 57
  • Височина А 49
  • Дебелина А 17.4

EBC Ultimax OE Replacement

Перфектно качество накладки за ежедневна употреба. Тези първокласни накладки британско производство са създадени да покриват страндарта или да превъзхождат стандартните ОЕМ накладки.

  • дълготрайни накладки с високо триене, подходящи за улично шофиране с престижни автомобили, 4х4 и лекотоварни камиони на всякаква скорост.
  • Brake-In покритие за продължителен период на издръжливост и спирачна мощ.
  • Накладките покриват ECE R90 стандарт и са 100% еквивалентни с оригинални части със силна спирачна мощ и спират по-бързо от ОЕМ според тестове.
  • НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ПИСТА. За бързи скорости, изберете Greenstuff или Redstuff, Yellowstuff за писта и Bluestuff или Orangestuff за състезателна цел.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

    Въведете данните на Вашият автомобил и системата ще изкара подходящите за него артикули които предлагаме

Още продукти за вашия автомобил
© 2022 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени