auto_pads_rear EBC Ultimax OE Replacement DPX2254

Комплект
Цена: 154,55 лв.
139,11 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DPX2254
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
  • Серия EBC Ultimax OE Replacement
  • Дължина А 129.25
  • Височина А 59.00
  • Дебелина А 17.50

EBC Ultimax OE Replacement

Идеалната опция за ежедневна накладки с перфектно качество за всички модерни автомобили - бензинови, дизелови, хибридни или електрически.

Тези висококачествени британски накладки са проектирани да отговарят и дори надвишават производителността на всяка OEM накладка и са R90 одобрени. Гамата EBC Brakes Ultimax са дълготрайни накладки с високо триене, предназначени за нормално градско шофиране при всякакви скорости на престижни автомобили, 4x4 и леки камиони.

  • Без медни примеси за съответствие с екологичните изисквания

Накладките Ultimax разполагат с централни слотове, скосени ръбове и Brake-In покритие за напасването след инсталиране и бързо доставят добра спирачна мощ.

Тестовете в изследователския център MIRA доказват, че тези накладки обикновено спират по-бързо от оригиналните.

ТЕЗИ НАКЛАДКИ НЕ СА ЗА УПОТРЕБА НА ПИСТА. За по-тежки и по-бързи автомобили при шофиране по улици или магистрали, най-добрият избор е EBC Brakes Greenstuff или Redstuff или за най-бързо шофиране на улица или писта от всякакъв вид, опитайте EBC Brakes Yellowstuff, Bluestuff или гамата от състезателни накладки RP-1 и RP-X, които са проектирани за тази цел.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени