Задни накладки EBC Orangestuff 9000 Series Race

Комплект
Цена: 242,16 лв.
0,00 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
DP9680
Изчерпано
Характеристики
  • Серия EBC Orangestuff 9000 Series Race

Пуснати на пазара през 2013 г., накладките EBC Brakes® Orangestuff са с висок коефициент на  триене, и добра първонална спирачна мощ, която се увеличава при загряване. Колкото повече карате тези накладки, толкова по-добре се чувстват, въпреки че класът Orange НЕ изисква загряване, за да има солиден минимален спирачен ефект при първото натискане на спирачката.

За някои по-популярни марки са разрешени за движение по улиците и R90 одобрени, но всички Orangestuff накладки са безопасни за шофиране по улиците в страни, където R90 не се прилага. Подобно на гамата Bluestuff, накладките Orangestuff са повърхностно обгорени, за да се ускори напасването и имат добър до дълъг живот с минимално увреждане на диска.

Всички материали на EBC са с подобрена производителност с КЕРАМИЧНИ ГРАНУЛИ, което ги прави истинска първокласна гама накладки.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

Още продукти за вашия автомобил
© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени