1 милион комплекта EBC Yellowstuff продадени по света

1 милион комплекта EBC Yellowstuff продадени по света

Най-бързите улични, рейсингови и дрифтинг накладки са бестселър EBC Brakes са продали над 1 милион комплекта Yellowstuff, едни от най-качествените и мултифасетни накладки на пазара за резервни части.

С помощта на тази статия можете да разберете дали можете да се присъедините към повече от 1 000 000 пилоти, механици и любители на моторспорта, които се довериха на безкомпромисното качество на Yellowstuff както за пистата, така и за уличното шофиране.

Ако търсите висока спирачна мощ, това са накладките за вас:

  • Накладки с нулев отпор на спирачната мощ, подходящи за най-високоскоростното шофиране
  • Издръжливи на многократно рязко спиране
  • Позволяват минимални наранявания на спирачните дискове
  • Подходящи за състезания
  • Средно-твърд материал, който осигурява страхотно чувство при спиране
  • Одобрени спрямо ECE90, което ги прави законно безопасни за улично шофиране в Европа
  • Включва специално червено покритие, което осигурява безопасност от първото спиране след монтирането им

Материалът на EBC Yellowstuff 1793 е истински победител във всяка категория

Той осигурява високи нива на студено триене и няма нужда от загряване преди улична употреба. При най-високи температури, накладките осигуряват още по-добър спирачен пърформанс.

EBC Yellowstuff предоставят идеални условия дори при тежкотоварни превозно средста като камиони, като осигуряват контрол и не се износват при горещи температури.

EBC Yellowstuff са идеалният ъпгрейд за улично и рейсингово шофиране

Накладките са одобрени спрямо ECE90 стандарт за безопасност, който гласи, че накладките трябва да работят добре без загряване поне толкова добре, колкото стоковите модели; Yellowstuff предоставят по-добър спирачен пърформанс.

Когато Yellowstuff се загреят (условия, които не се тестват спрямо ECE90), тогава наистина показват своето неподправено качество.

Те осигуряват значителен ъпгрейд при японски автомобили с FF-оценени накладки с по-нисък коефициент на триене (0.35-0.45).

Yellowstuff са едни от малкото накладки на пазара за резервни части, които съответстват на GG-оценените (0.45-0.55 коефициент на триене) OE накладки на немските автомобили.

Този продукт предоставя не само високи нива на триене, но и страхотна устойчивост на горещи температури и тежко, рязко спиране. Това го прави идеален както за състезателни автомобили, така и за високоскоростни полицейски патрулки.

Yellowstuff са прославени сред опитни пилоти на известната писта Silverstone във Великобритания заради техните пърформанс и издръжливост. Те са и победители на Targa рали и учстници вече години в Mitsubishi off Road Team Desert Challenge.

Yellowstuff предлага широка гама от вариации, които отварят възможности за много приложения: бързоскоростно улично шофиране при по-мощни автомобили, състезания с улични автомобили и дори спирачен ъпгрейд за SUV и камиони.

Те са особено подходящи и за тежкотоварни камиони с оувърсайз ъпгрейди.

Yellowstuff произвеждат по-малко прахови частици от OEM еквиваленти.

Можете да закупите продукта спрямо Вашия автомобил от нашия онлайн магазин, или на място от официалния дистрибутор Хеед Ауто.

Ако се интересувате от накладки, създадени специално за състезателни автомобили, може би RP-1 или RPX са накладките за Вас.

© 2022 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени