Търсите повече спирачна мощ? Накладките EBC EXTRA DUTY ED+ Light Truck, Jeep & SUV са Вашето решение!

Търсите повече спирачна мощ? Накладките EBC EXTRA DUTY ED+ Light Truck, Jeep & SUV са Вашето решение!

EBC Extra Duty Light - Truck, Jeep & SUV Brake Pads

Накладките EBC Extra Duty Light са произведени във Великобритания с най-високо качество - новото червено покритие идентифицира новия клас AF 903/09.

Новият EXTRA DUTY материал базиран на въглеродни гранули е изключително щадящ към диска, отделя минимално количество прах, безшумен е и всеки комплект е снабден с революционна система NUCAP NRS.

След напасване /800 - 1300 км пробег/ накладките са напълно безшумни и притежават нов модел с двоен слот за намаляване на шума и подобряване извеждането на газовете.

Накладките трябва да се напаснат с Вашите дискове при нормално градско шофиране за 800 - 1300 км пробег, а след това направете 15 средни до тежки спирания на безопасен участък, за да завършите процеса на напасване. Спирачен материал, издържащ широк диапазон от работни температури.

По-голямо сцепление на спирачките от стандартните и повечето евтини накладки за следпродажбено обслужване и на по-ниска цена от оригиналните авточасти.

По-дълъг живот от всяка друга накладка, която някога сме правили и смятаме, по-дълъг живот от всички останали на пазара за резервни части, включително оригинални накладки. Червено покритие на повърхността за незабавно безопасно спиране след инсталиране.

© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени