Комплект Yellowstuff™ предни и задни накладки, спирачни маркучи и спирачна течност

Комплектът включва предни и задни накладки Yellowstuff и маркучи EBC със стоманена оплетка за целия автомобил, както и 500ml рейсингова спирачна течност BF307+ super DOT 4.

Комплектът НЕ ВКЛЮЧВА датчици - при нужда, трябва да бъдат поръчани отделно. Този комплект е подходящ само за железни дискове, керамичните дискове не са подходящи.

EBC комплектите с накладки и маркучи са произведени, за да пасват на всеки отделен автомобил и осигуряват подходящите компоненти за максимално подобрение със стоковите спирачни дискове и апарат. Монтирани на предна и задна ос, Yellowstuff накладките с подобрена устойчивост осигуряват балансиран ъпгрейд, който предоставя по-сигурен контрол над автомобила и осигурява по-кратък спирачен път. Маркучите на EBC със стоманена оплетка са по-твърди и не толкова гъвкави, колкото стоковите гумени маркучи, което подобрява чувствителността на спирачния педал и усещането при спиране. Като завършек, комплектът включва и безплатна бутилка EBC super DOT 4 спирачна течност, с температура на кипене от 307° C. Тази течност има по-висока температурна устойчивост дори от DOT 5.1 течностите, което прави спирачната система по-устойчива и дълготрайна. EBC Yellowstuff серията накладки са подходящи за улична и пистова употреба и работят особено добре и при студено триене. Най-високото качество накладки с високо и стабилно ниво на триене. Yellowstuff са одобрени според REG 90 стандарта в Европа и са абсолютно легални за улично шофиране, което ги прави идеални за мощни автомобили на улицата и пистата.

комплект yellowstuff

© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени