Преден комплект EBC Redstuff Pad & GD Disc

Цена: 963,35 лв.
867,03 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
PD12KF370
Налични
Срокът за доставка е индивидуален за всеки артикул и се изяснява при потвърждение на поръчката.
Характеристики
 • Серия EBC Redstuff Pad & GD Disc
 • Съдържание на комплекта DP32290C+GD2025
 • Solid or Vented V
 • Брой болтове 5
 • Диаметър 318
 • Височина 57
 • Дебелина нова/минимална 30/28
 • Един комплект Redstuff 3000 накладки
 • Накладки с ниско ниво на прах и 20-25% подобрение на спирачната система
 • Отличен ъпгрейд за улично шофиране
 • Един комплект спортни спирачни дискове с отвори и трапчинки, които елиминират газове и отломки

EBC серия Redstuff са отлични накладки за високи скорости и улично шофиране с по-скоростни престижни автомобили.  Redstuff намаляват износването на спирачните дискове, осигурявайки безкомпромисен пърформанс с дълготрайност както за накладките, така и за дисковете.

Дискове с широки отвори, които разпространяват студен въздух, за да предотвратят прегряване и да осигурят по-дълготрайна устойчивост. GD Series имат множество “трапчинки”, които разпространяват напрежението, за да предотвратят напукване. Термичното черно покритие им дава елегантен външен вид и предпазва от корозивни щети.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

  Въведете данните на Вашият автомобил и системата ще изкара подходящите за него артикули които предлагаме

Още продукти за вашия автомобил
© 2022 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени