Комплект Performance Pack Yellowstuff

Цена: 0,00 лв.
0,00 лв. (цена с отстъпка 10% при онлайн поръчка)
Кат. номер:
PLK1312
Изчерпано
Характеристики
  • Серия Performance Pack Yellowstuff

Комплектът включва предни и задни накладки Yellowstuff и маркучи EBC със стоманена оплетка за целия автомобил, както и 500ml рейсингова спирачна течност BF307+ super DOT 4.

Комплектът НЕ ВКЛЮЧВА датчици - при нужда, трябва да бъдат поръчани отделно. Този комплект е подходящ само за железни дискове, керамичните дискове не са подходящи.

EBC комплектите с накладки и маркучи са произведени, за да пасват на всеки отделен автомобил и осигуряват подходящите компоненти за максимално подобрение със стоковите спирачни дискове и апарат. Монтирани на предна и задна ос, Yellowstuff накладките с подобрена устойчивост осигуряват балансиран ъпгрейд, който предоставя по-сигурен контрол над автомобила и осигурява по-кратък спирачен път. Маркучите на EBC със стоманена оплетка са по-твърди и не толкова гъвкави, колкото стоковите гумени маркучи, което подобрява чувствителността на спирачния педал и усещането при спиране. Като завършек, комплектът включва и безплатна бутилка EBC super DOT 4 спирачна течност, с температура на кипене от 307° C. Тази течност има по-висока температурна устойчивост дори от DOT 5.1 течностите, което прави спирачната система по-устойчива и дълготрайна. EBC Yellowstuff серията накладки са подходящи за улична и пистова употреба и работят особено добре и при студено триене. Най-високото качество накладки с високо и стабилно ниво на триене. Yellowstuff са одобрени според REG 90 стандарта в Европа и са абсолютно легални за улично шофиране, което ги прави идеални за мощни автомобили на улицата и пистата.

Начин на доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт. След потвърждаване на поръчката по телефон тя ще бъде изпратена за доставка.

Обработката на текущите поръчки за деня става до 16:00 часа - поръчки направени след този час в работен ден се обработват на следващият работен ден.

Куриерски фирма

Онлайн магазин EBCbrakes.bg работи с куриерски фирми ЕКОНТ и Speedy на територията на цялата страна.

В полето с допълнителни бележки към поръчка на последна стъпка от разплащането може да опишете точно с кои куриер желаете да получите стоката и ако има друга специфика около доставката - ние ще обсъдим с вас условията при телефонното обаждане за потвърждение на поръчката.

Цена на доставка

Цените за доставката се извършват при стандартните ценови пакети на куриерски фирми ЕКОНТ или съответно Speedy.

Срок за доставка

В случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични при нас, срокът за доставка до наш склад в гр. София е 10 работни дни. В зависимост от поръчаният продукт/продукти доставката може да отнеме различно време. Ако сте поръчали няколко продукти, то срока на доставка на цялата пратка ще бъде съобразен с доставката на най-бавно пристигащият продукт.

Начин на плащане

Плащане с наложен платеж при получаване - заплащате дължимата сума на куриера (плащане в брой или с кредитна карта на куриер при доставка) след получаване на стоката.

Търсен автомобил:

Добавете търсения от вас автомобил в гаража си, за да може бързо и лесно да търсите части за него в нашият онлайн магазин. За да добавите търсения автомобил в гаража си е нужно да се регистрирате в нашият онлайн магазин, а ако вече сте го направили ще е нужно само влизане в профила.

    Въведете данните на Вашият автомобил и системата ще изкара подходящите за него артикули които предлагаме

Още продукти за вашия автомобил
© 2022 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени