За EBC Brakes

EBC Brakes e лидер на пазара за спирачни системи с над 400 служители из целия свят. EBC Brakes e независима марка, горда със своите клиенти, продукти, успех както и със своя екип. EBC Brakes произвежда най-широката гама накладки и спирачни дискове в света, с над 5000 артикула за всеки тип превозно средство. Продуктите се произвеждат в специализираните фабрики в САЩ и Великобритания. По-голямата част от спирачните дискове с марка EBC Brakes са британско производство.

Технологии и широка гама продукти

EBC Brakes е лидер в света със своите технология, контрол на качеството, ефективност на продуктите и обслужване. Продуктовата гама включва накладки за коли, камиони и SUV, спирачни дискове за всяко превозно средство на колела в света и дори дискове за вятърни мелници и накладки за военни съоръжения като Humvee, различни бронирани коли и дори танкове, релсови спирачки и спирачни системи за всеки тип индустриални превозни средства.

Предлагаме арамидни, синтеровани, керамични и карбонови накладки с дълъг живот. Гамата ни от дискове включва ротори от излято желязо за автомобили, ротори от неръждаема стомана за мотоциклети. Предлагаме и продукти за ATV-та и колелета.

Сигурност и постоянство

Много имена на пазара за спирачни системи идват и си отиват. В EBC Brakes смятат, че накладките и спирачните дискове са преди всичко продукти за безопасност. Постигат най-добрите резултати като се оповават на по-високото качество, вместо на по-ниските цени, и проектират и постоянно изследват всички артикули в производствените бази. Вярваме, че спестяването при закупуване на спирачни дискове и накладки не си заслужава в дългосрочен план.

EBC Brakes имаме 8 дино-измерващи системи в двете си фабрики, които представляват $3 милиона инвестиция в изследването за най-добро качество и безопасност. В съвкупност с 60-годишния опит в произвеждането на спирачни материали, може да сте сигурни в качеството и ефективността на продуктите с марка EBC Brakes. Фабриките работят спрямо изискванията за опазване на околната среда.

© 2023 EBC Brakes - ХЕЕД АУТО | Всички права запазени